ImprimareEmail

Retete aperitive - Aperitiv cu legume

  

Reteta: Aperitiv cu legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 legatura de ceapa tulpina si frunze

=> 1 capatana usturoi

=> 1 legatura patrunjel

=> 150-200 g ciuperci

=> 150 g cascaval

=> 3-4 cartofi noi (nu prea mari, cruzi)

=> 3 oua intregi

=> 100-150 ml ulei

=> 1-2 rosii (coaja, fara miez) taiate feliute ( ornament ) 

=> 1 ardei taiat feliute ( ornament )

=> sare, piper

=> Delikat Gust de Legume

 

Prepararea retetei culinare:

       Tai fideluta ceapa si ciupercile lamele. Le pui in tigaie cu ulei incins, amesteci usor pana scade apa ciupercilor. Peste aceste legume pui si cartofii cruzi dati pe razatoarea mare. Amesteci timp de 1-2 minute, pui si mirodeniile si Delikat Gust de Legume. Dupa ce s-a racit putin, adaugi ouale batute bine si patrunjelul tocat. Amesteci bine. Compozitia rezultata o torni intr-un vas uns si tapetat cu faina. Ornezi suprafata cu felioare de coaja de rosie (fara miezul apos) si ardei gras. Presari cascaval ras pe toata suprafata. Dai vasul la cuptor, la foc mediu, pana ce marginile s-au rumenit usor.

 
Notite:
PRET: 14 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează