ImprimareEmail

Retete aperitive - Aperitiv de clatite umplute cu maruntaie

  

Reteta: Aperitiv de clatite umplute cu maruntaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pahar lapte

=> 2 oua

=> 1/2 l apa minerala

=> 1 lingura zahar

=> 1 cana faina

=> 1 praf de sare

=> ulei

Pentru umplutura:

=> ficat, inima si rinichi de porc

=> 200 g ciuperci

=> 2 cepe, 2 oua

=> cascaval, smantana

=> 2-3 linguri suc de rosii

=> sare, piper

 

Prepararea retetei culinare:

      Amesteci toate ingredientele pentru clatite si le pregatesti in uleiul incins, le pui pe un platou si le lasi sa se raceasca.
      Ficatul, inima si rinichii le fierbi, apoi le toci. Tai marunt ciupercile si ceapa, le adaugi peste carnea tocata impreuna cu ouale, sucul de rosii, sare si piper dupa gust, apoi amesteci bine compozitia. Umpli clatitele cu 1-2 linguri din compozitie, le prinzi cu scobitori si le asezi intr-o tava unsa cu unt. Razi putin cascaval, torni putina smantana peste ele si le dai la cuptor pentru 15 minute.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează