ImprimareEmail

Retete aperitive - Budinca de sunca si legume

  

Reteta: Budinca de sunca si legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g cartofi

=> 1 ardei gras verde

=> 1 ardei gras rosu

=>  70 g unt

=> 200 g legume

=> 1 lingura pesmet

=> 2-3 linguri lapte

=> 200 g branza proaspata de vaci

=> 100 g sunca presata

=>  50 g cascaval

=> 2-3 linguri ulei

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

       Speli cartofii si ii fierbi in ape cu sare. Ardeii grasi ii tai feliute subtiri, iar sunca presata o tai cubulete. Incingi cuptorul. Cartofii fierti, ii cureti de coaja cand inca mai sunt calzi si ii pasezi. Ii amesteci cu 50 g unt, branza proaspata si laptele. Adaugi ardeiul gras, sunca presata, ouale batute spuma, o lingurita de pesmet si un praf de sare. Ungi un vas termorezistent cu ulei si tapetezi cu pesmet.
      Rastorni compozitia, o nivelezi, presari cascavalul ras si o coci 35 de minute la foc potrivit.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează