ImprimareEmail

Retete aperitive - Cartofi umpluti

Reteta: Cartofi umpluti

Ingredientele retetei culinare:

=> 8-10 cartofi

=> 200g parizer sau sunca presata

=> 3 linguri cascaval sau branza

=> 2 oua

=> 2 linguri unt

=> vegeta

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi cartofii in coaja, doar pe jumatate. Le cureti coaja, tai un capacel si scobesti de miez cu atentie spre a nu-i perfora. Miezul fierbinte se amesteca bine cu untul si cascavalul ras. Se adauga apoi parizerul tocat, ouale, vegeta, piper si eventual sare ( dupa gust ). Se omogenizeaza totul foarte bine. Se umplu cartofii si se asaza intr-un vas potrivit ( ca ardeii umpluti ). Se tin la cuptor pana se rumenesc deasupra.

Notite:
Se orneaza dupa fantezie si se servesc calzi cu sos sau se pot servi ca garnitura.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează