ImprimareEmail

Retete aperitive - Cartofi umpluti cu ciuperci

Reteta: Cartofi umpluti cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 cartofi

=> 1 ceapa

=> 1 cutie de ciuperci

=> sare

=> piper

=> cimbru

=> 1 rosie

=> ulei

=> masline

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi cartofii in coaja, ii cureti, ii tai in doua si le scoti miezul. Scurgi ciupercile, le calesti putin impreuna cu ceapa tocata, apoi le amesteci cu miezul de cartofi ramas, potrivesti de sare, piper si cimbru si umpli jumatatile de cartofi. Tai rosia felii, pui pe fiecare cartof cate o felie, ii asezi intr-o cratita cu ulei si-i dai la cuptor pentru 25 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează