ImprimareEmail

Retete aperitive - Cascaval pane

Reteta: Cascaval pane

Ingredientele retetei culinare:

=> 400g cascaval ( mai tare sau uscat in frigider )

=> 3 oua

=> sare

=> piper

=> faina

=> pesmet

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Tai cascavalul in felii dreptunghiulare de circa 1 cm grosime ( daca sunt mai subtiri se pot topi la prajit ). Bati bine ouale si le adaugi sare si piper. Se dau feliile de cascaval prin faina, apoi prin ou si la sfarsit se tavalesc foarte bine prin pesmet, dupa care se asaza intr-o tigaie cu ulei incins si se prajesc pana cand pesmetul devine auroi si usor crocant.

Notite:
Se poate servi ca aperitiv sau ca fel de mancare impreuna cu o salata de rosii.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează