ImprimareEmail

Retete aperitive - Chiftele marinate din carne de capra sau oaie

Reteta: Chiftele marinate din carne de capra sau oaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg carne fara os

=> 5-6 catei de usturoi

=> 3 cartofi potriviti

=> 3 linguri ulei

=> 3 rosii mari

=> 1 lingura otet sau 50ml vin alb vechi

=> sare si piper

=> putin zahar

=> 2 frunze dafin

=> 3 linguri faina

=> verdeata tocata

=> ulei pentru prajit

=> 3 oua

 

Prepararea retetei culinare:

Carnea oparita 2 minute in apa cu putin otet se da prin masina de tocat impreuna cu usturoiul si cartofii cruzi. Se amesteca cu sare, piper, ouale batute si putina verdeata tocata. Se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc pe jumatate. Intr-o cratita se incinge uleiul, se rumeneste putin faina, se adauga rosiile curatate si taiate cubulete si se pune la fiert pe foc mic, adaugand apa. Cand incepe sa fiarba se adauga otetul, foile de dafin, sare si piper, putin zahar. Se asaza chiftelutele in sos si se dau la cuptor 15 minute cu foc potrivit.

Notite:

Se presara cu verdeata tocata si se serveste langa piure de cartofi.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează