ImprimareEmail

Retete aperitive - Chiftelute de conopida cu ou si cascaval

  

Reteta: Chiftelute de conopida cu ou si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> o conopida de 1/2 de kg

=> apa

=> sare

=> 2 oua

=> un varf de cutit de bicarbonat

=> zeama de lamaie

=> 150 g cascaval

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

      Fierbi o conopida de 1/2 de kg in apa cu sare. Cand este fiarta o scurgi de apa, apoi o pasezi. Separat bati 2 oua cu putina sare si un varf de cutit de bicarbonat stins cu zeama de lamaie. Peste oua pui in ploaie faina alba pana devine o compozitie ca o smantana mai groasa pe care o amesteci cu conopida pasata. Treci pe razatoarea mica 150 g cascaval si amesteci totul. Iei cu lingurita din compozitie si pui la prajit in ulei incins. Intorci chiftelele doar cand s-au rumenit, deoarece s-ar putea prinde de tigaie.

 
Notite:

Chiftelele le servesti reci.

Lingurita o vei inmuia in apa ca sa nu-ti ramana compozitia lipita de ea.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează