ImprimareEmail

Retete aperitive - Ciuperci la cuptor

  

Reteta: Ciuperci la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> ciuperci

=> margarina sau unt

 
 

Prepararea retetei culinare:

       Speli si cureti bine ciupercile, le scoti piciorusele. Umpli palarioarele cu margarina.
       Le asezi pe o farfurie termorezistenta bine unsa cu margarina si le dai la cuptorul cu microunde circa 5 minute, la 800 de grade.
       Sunt delicioase cu marar deasupra.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează