ImprimareEmail

Retete aperitive - Ciuperci umplute

  

Reteta: Ciuperci umplute

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg ciuperci de marimea potrivita

=> 1 bucatica cascaval (100 g)

=> 100 g kaizer

=> 2-3 cepe potrivite

=> o jumatate pachet unt

=> sare

=> mirodenii


 

Prepararea retetei culinare:

      Indepartezi piciorusele ciupercilor si le toci marunt. Separat, speli ciupercile si le cureti.
      Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti in tigaie, impreuna cu kaizerul tocat marunt, de asemenea. Adaugi si piciorusele ciupercilor si putin unt. Amesteci toate acestea in tigaie pe foc.
      Dupa ce dai tigaia la o parte de pe foc, adaugi cascavalul tocat marunt si amesteci cu ingredientele tocate si calite. Nu adauga cascavalul in tigaia aflata pe foc, pentru ca se face ate si nu se mai poate amesteca umplutura.
      Separat, ungi tava cu unt, asezi ciupercile in tava si umpli cu amestecul din tigaie (in care pui sare si mirodenii). Peste fiecare ciuperca pui o bucatica de unt si dai la cuptor.

 
Notite:
PRET: 20 LEI - 15 portii
PREGATIRE: 55 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează