ImprimareEmail

Retete aperitive - Drob de miel cu afumatura si cascaval

Reteta: Drob de miel cu afumatura si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de miel fara os

=> 3-4 cepe

=> 100 g untura

=> 10 felii sunculita afumata

=> 3 oua

=> 100 g orez

=> 100 g cascaval

=> 50 g pesmet

=> sare

=> piper

=> cimbru

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in untura si o treci impreuna cu carnea prin masina de tocat. Fierbi orezul pe jumatate, il treci sub un jet de apa rece si il adaugi peste compozitia de carne impreuna cu ouale batute. Pui sare, piper si cimbru dupa gust si amesteci. Ungi o forma de chec cu ulei, presari pesmetul si o tapetezi cu feliile de sunculita. Pe o bucata de folie alimentara presari cascaval ras, peste aceasta pui amestecul de carne si cu ajutorul foliei ii dai forma astfel incat sa intre in tava. Dai la cuptor pentru 45 de minute. Dupa ce s-a copt si s-a racit, scoti drobul din forma si il tai felii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează