ImprimareEmail

Retete aperitive - Gogosele aperitiv

  

Reteta: Gogosele aperitiv

Ingredientele retetei culinare:

=> 7 oua

=> 150 g untura

=> 250 g apa

=> 150 g faina

=> sare

 
 

Prepararea retetei culinare:

       Amesteci intr-un castron iaurtul cu mustarul, patrunjelul spalat si fin tocat, uleiul si sarea. Speli, usuci si tai rosia, in bucatele mici pe care le adaugi in compozitie si lasi la macerat 15 minute. Aduci salata la masa la temperatura camerei.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează