ImprimareEmail

Retete aperitive - Gogosi de carne umplute cu ou, pe salata de cartofi

  

Reteta: Gogosi de carne umplute cu ou, pe salata de cartofi

Ingredientele retetei culinare:

=> tocatura pregatita ca pentru chiftele

=> oua

=> pesmet

=> cartofi

=> feliute de costita prajite

=> ceapa

=> ulei

=> otet

=> sare, piper si boia dulce

 

 

Prepararea retetei culinare:

      Se foloseste o tocatura pregatita ca pentru chiftele, cu care se inveleste fiecare ou fiert tare si curatat de coaja. Se tavalesc prin pesmet si se prajesc uniform. Din cartofi fierti in coaja, feliute de costita prajite, ceapa, ulei, otet, sare, piper si boia dulce se prepara o salata care se asaza intr-un castron. Deasupra aranjati gogosile rumenite, fierbinti.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează