ImprimareEmail

Retete aperitive - Gordon bleu din vinete si cascaval

  

Reteta:  "Gordon bleu" din vinete si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 vinete (400 g)

=> 200 g cascaval

=> 12 felii jambon fiert

=> 2 oua

=> piper

=> ulei pentru prajit



 

 

Prepararea retetei culinare:

     Tai coditele vinetelor, le speli si le tai in 24 de felii subtiri si rotunde. Cascavalul ii tai in 12 felii, de marimea celor de vinete. Apoi, pe fiecare rondea de vanata, pui cate o felie de jambon si cate una de cascaval.
      Deasupra vei pune alta rondea de vanata si presezi usor. Fixezi cu scobitori. Ouale le bati impreuna cu piperul. Dai prin ou snitelele de vanata si le prajesti pe ambele parti in ulei incins. Le aduci la masa cu salata verde sau cu garnitura de cartofi sau orez.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează