ImprimareEmail

Retete aperitive - Omleta greceasca

Reteta: Omleta greceasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 2-3 cartofi

=>1-2 cepe

=> 5-6 oua

=> teleme

=> suc de rosii

 

Prepararea retetei culinare:

Se curata 2-3 cartofi potrivit de mari (pentru 4 portii), 1-2 cepe. Cureti si speli cartofii, ii tai in cubulete mici si ii calesti alaturi de ceapa taiata mic, circa 10-15 minute pana cand cartofii sunt aproape prajiti. Intre timp se face o omleta din 5-6 oua, la care se adauga telemea rasa (cascaval eventual), 2-3 felii de salam taiat cubulete, sare, piper. Se pun aceste ingrediente peste cartofii caliti si se calesc impreuna ca o omleta obisnuita.

Notite:
Se serveste pe deasupra cu suc de rosii bine condimentat.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează