ImprimareEmail

Retete aperitive - Oua umplute

  

Reteta: Oua umplute

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 oua

=> 2 cartofi

=> 3 linguri maioneza

=> 2 linguri branza de vaci

=> 1 legatura de patrunjel

=> sare

=> piper


 

Prepararea retetei culinare:

      Fierbi ouale si cartofii curatati in vase separate. Odata fierte ouale, le treci sub un jet de apa rece, le cureti, le tai in jumatate si le scoti galbenusurile. Pasezi apoi cartofii fierti impreuna cu galbenusurile, adaugi maioneza, branza de vaci si patrunjelul tocat. Potrivesti de sare si piper, amesteci cornpozitia si umpli jumatatile de albusuri. Le decorezi cu patrunjel, le asezi pe un platou si le dai la rece.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează