ImprimareEmail

Retete aperitive - Oua umplute 2

  

Reteta: Oua umplute 2

Ingredientele retetei culinare:

=> oua

=> ulei

=> cornisori murati

=> o cutie de sardele

=> sos tartar (oua, mustar, ulei, otet)

 
 

Prepararea retetei culinare:

      Ouale se taie orizontal, se scoate galbenusul. Aceste galbenusuri se impart in doua. O parte se foloseste pentru umplerea oualor astfel: galbenusul se freaca cu putin ulei, cornisori murati taiati foarte marunt, o cutie de sardele scursa de ulei, totul asezonat cu sos tartar (oua, mustar, ulei, otet).

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează