ImprimareEmail

Retete aperitive - Pasta de naut

  

Reteta: Pasta de naut

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 cana de naut

=> 3-4 linguri de ulei

=> zeama de lamaie

=> sare, piper

 
 

Prepararea retetei culinare:

     Pui nautul la inmuiat cu o seara inainte sa-l prepari, apoi il pui la fiert aproximativ 2 ore. Cand este bine fiert, adica se poate zdrobi intre degete, il dai prin masina de tocat sau prin robot si, ca la fasole uscata, il amesteci cu ulei, zeama de lamaie si piper dupa gust.

 
Notite:
PREGATIRE: 16 ore

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează