ImprimareEmail

Retete aperitive - Rosii umplute cu ficat

  

Reteta: Rosii umplute cu ficat

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 rosii

=> 250 g ficat (de vita sau porc)

=> 3 chifle

=> 1 ceapa

=> 2 oua

=> 50 g unt + 2 linguri unt topit

=> sare, piper

=> 2 linguri smantana
 

Prepararea retetei culinare:

       Alegi rosii netede, frumoase, carora le tai capacul si le scobesti. Tai ficatul felii si le prajesti usor in unt. Treci apoi ficatul prin masina de tocat impreuna cu 3 chifle, inmuiate in lapte si stoarse. In uleiul ramas  dela ficat prajesti o ceapa taiata marunt, amesteci cu tocatura, adaugi galbenusurile, untul, albusurile facute spuma, sare, piper dupa gust. Cu aceasta tocatura vei umple rosiile si le asezi in cratita. Peste fiecare rosie pui o bucatica de unt si dai la cuptor. Miezul scos din rosii il vei fierbe si-l vei trece prin sita. Sosul il vei turna peste rosii dupa ce l-ai rumenit putin. Inainte de a servi ii adaugi 2-3 linguri de smantana.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează