ImprimareEmail

Retete aperitive - Rulada de spanac

Reteta: Rulada de spanac

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg cartofi

=> 3 oua

=> 1 lingura ulei

=> 3 linguri faina

=> sare

=> 300 g spanac

=> 4 linguri telemea sau cascaval ras

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti cartofii, ii fierbi si ii pisezi. Adaugi in piure ouale batute, uleiul, faina si un praf de sare, omogenizezi aluatul, il intinzi intr-o tava unsa cu ulei sau unt topit si-l dai la cuptor pana se rumeneste.

Intre timp pregatesti spanacul: il cureti, il speli, il oparesti 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi il scurgi. Il tai marunt si-l calesti in 1 lingura de ulei. Adaugi faina desfacuta intr-o ceasca din zeama in care a fiert spanacul si un praf de sare si mai lasi pe foc cateva minute. Dupa ce s-a copt aluatul, intinzi compozitia de spanac, presari branza rasa si rulezi. Infasori rulada cat poti de strans intr-un prosop curat si o lasi sa se raceasca, apoi o tai felii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează