ImprimareEmail

Retete aperitive - Rulouri de miel cu maruntaie

Reteta rulouri de miel cu maruntaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de miel dezosata

=> maruntaiele unui miel 
(ficat, plaman, rinichi, inima)

=> 1 legatura ceapa verde

=> 1 legatura marar

=> 1 legatura patrunjel

=> 2-3 cartofi

=> 1 morcov

=> 5 ciuperci

=> sare

=> piper

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

Speli maruntaiele, tai rinichii in jumatate si ii cureti, apoi le pui pe toate in apa clocotita cu sare si le lasi pana se albesc. Treci apoi maruntaiele oparite prin masina de tocat si le calesti impreuna cu ceapa si verdeata taiate marunt. La final potrivesti de sare si piper. Portionezi carnea dezosata ca pentru snitele, apoi bati fiecare felie cu ciocanul, o sarezi si o piperezi. Pui pe fiecare felie de carne cate o lingura din compozitia calita, rulezi si prinzi cu scobitori. Asezi rulourile intr-o tava unsa cu ulei si printre ele pui rondele de morcovi, cartofi taiati cubulete. Torni putina apa calda (incalzita, nu de la robinet!) si dai la cuptor pentru 30 de minute, pana se fragezeste carnea. Adaugi ciupercile taiate feliute si dai la cuptor pentru inca 30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează