ImprimareEmail

Retete aperitive - Sandvis cu salata de dovlecei copti

  

Reteta: Sandvis cu salata de dovlecei copti

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 dovlecei foarte tineri

=> 100 g margarina

=> sare, piper

=> 1 lingura smantana

=> zeama de lamaie

=>  rosii

=> frunze de patrunjel

=> o franzela
 

Prepararea retetei culinare:

       Coci bine dovleceii, ca pe vinete. Apoi ii cureti, ii toci pe suportul de lemn, apoi ii freci cu lingura de lemn cu margarina. Adaugi sare si piper dupa gust. Pentru a capata un gust si mai placut, poti adauga la sfarsit o lingura de smantana. De asemenea, tot pentru gust, poti acri aceasta salata cu zeama de lamaie. O dai la rece. Intre timp, tai din franzela felii subtiri, ca atare, sau decupezi din ele diferite forme : inimioare, iepurasi, semilune, ciupercute, braduti etc cu ajutorul formelor metalice. Ungi fiecare felie cu un strat subtire de margarina, apoi cu un strat de salata de dovlecei. Decorezi, fie cu felii de rosii, fie cu rosioare si frunze de patrunjel. le asezi pe platou pe frunze de salata verde.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează