ImprimareEmail

Retete aperitive - Sandvisuri cu pasta de creier

  

Reteta: Sandvisuri cu pasta de creier

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g creier de vitel sau de porc

=> 150 g ceapa

=> 50 ml ulei

=>  20 ml rom

=> 150 g margarina

=> 5 masline negre

=> un gogosar rosu

=> 5 sardele, sare, piper

 

Prepararea retetei culinare:

       Toci ceapa marunt, o calesti in ulei 5 minute, apoi adaugi creierul intreg, romul si condimentele si lasi sa se inabuse la foc mic 15 minute. Dupe aceea, zdrobesti bine creierul cu o furculita sau il treci prin sita. Pasta obtinuta o amesteci cu margarina, sardelele, gogosarul si maslinele taiate in cubulete. Potrivesti de sare dupa gust. Intinzi aceasta pasta pe feliile de paine si ornezi cu feliute subtiri de rosii.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează