ImprimareEmail

Retete aperitive - Sandvisuri cu unt, peste afumat si legume

  

Reteta: Sandvisuri cu unt, peste afumat si legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 100 g margarina

=> un peste afumat de marime potrivita

=> un gogosar

=> o rosie

=> o lamaie

=> un varf de cutit de piper

=> o franzela subtire



 

Prepararea retetei culinare:

       Cureti de piele si oase pestele afumat, iar carnea obtinuta o dai prin masina de tocat si o amesteci cu margarina pana vei obtine o pasta omogena. Potrivesti de gust, adaugi lamaie si putin piper. Intinzi pe paine pasta obtinuta, iar deasupra decorezi cu felii de rosii si gogosari.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează