ImprimareEmail

Retete aperitive - Snitel de porc

  

Reteta: Snitel de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 600 g carne porc

=> 150 g ciuperci

=> 4 oua

=> 150 g faina

=> 25 g cascaval

=> 120 g mustar

=> sare

=> piper

 

Prepararea retetei culinare:

     Speli carnea, o cureti de pielite si o tai felii. Le bati cu ciocanul de snitele, sarezi si piperezi. Bucatile de carne le treci prin faina, le rulezi, apoi le prajesti in ulei.
     Separat faci o omleta foarte subtire (din 4 oua) in care pui ruloul de carne si rulezi din nou. Ciupercile le speli in mai multe ape si le calesti in ulei. Peste ruloul de carne adaugi ciupercile calite peste care presari cascavalul ras. Le poti servi cu cartofi fierti, morcovi si salata verde.

 
Notite:
PRET: 15 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează