ImprimareEmail

Retete aperitive - Sufleu de oua

Reteta: Sufleu de oua

Ingredientele retetei culinare:

=> 15 oua

=> 1 l lapte

=> 3 linguri unt

=> 5 linguri faina

=> 3-4 linguri cascaval sau telemea rasa

=> sare

=> piper

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi 10 oua si cand sunt gata, le treci sub un jet de apa rece si le cureti. Rumenesti faina in unt, stingi cu lapte si lasi sosul alb pe foc pana se ingroasa. Il dai deoparte si dupa ce s-a racit il amesteci cu branza rasa si cu 5 oua batute. Asezi ouale fierte intr-o tava, torni compozitia cu sos alb si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează