ImprimareEmail

Retete aperitive - Sufleu de vinete

Reteta: Sufleu de vinete

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 vinete

=> 4 oua

=> 2 linguri unt

=> 1 lingura faina

=> 1 cana lapte

=> un praf de sare

 

Prepararea retetei culinare:

Coci vinetele la flacara mare, pe aragaz, le lasi la racit, dupa care le cureti de coaja si le lasi sa se scurga. Apoi le toci si le pui deoparte intr-un castron. Separat, pui untul la incins intr-o tigaie, adaugi faina in ploaie si dupa ce s-a rumenit, stingi cu lapte si lasi sosul pe foc pana se ingroasa. Cand e gata, il iei de pe foc si dupa ce s-a racit, il amesteci cu vinetle tocate si galbenusurile. Bati apoi albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporezi in compozitie, amestecand de sus in jos. Pui compozitia intr-un vas uns cu unt si o dai la cuptor pentru 25-30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează