ImprimareEmail

Retete branza - Ciuperci umplute cu branza de vaci

Reteta: Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g ciuperci mai mari

=> 100 g unt

=> 100 g branza de vaci

=> 1 lingura marar sau patrunjel verde

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Speli ciupercile, le asezi intr-o cratita, pui in fiecare putina sare, o bucatica de unt, le acoperi si le dai
la cuptor la foc mic, pana se inmoaie. Toci cotoarele, le inabusi intr-o cratita, cu putina sare si unt. Treci printr-o sita rara branza de vaci. O freci bine, pana devine ca o pasta si o amesteci cu cotoarele tocate si inabusite si cu patrunjel sau marar verde, tocat marunt. Cu aceasta pasta umpli ciupercile, presari pesmet fin, iar deasupra fiecareia pui o bucatica de unt proaspat. Asezi ciupercile intr-o tava tapetata cu unt si pesmet si le coci la la cuptor, pana se rumenesc frumos deasupra. Le aduci la masa fierbinti.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează