ImprimareEmail

Retete branza - Dovlecei umpluti cu branza

Reteta: Dovlecei umpluti cu branza

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 dovlecei

=> 150 g branza de vaci

=> 2 oua

=> unt

=> 1 legatura de marar

=> smantana

 

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti 4 dovlecei, ii tai in jumatate, pe lungime, le scoti miezul, ii oparesti si ii lasi sa se scurga. Intre timp, freci 150 g branza de vaci cu 2 oua si 1 lingura de unt, apoi adaugi 1 legatura de marar tocat si sare dupa gust. Umpli dovleceii si ii asezi intr-o cratita cu unt, torni si o ceasca de apa si ii dai la cuptor. Cand ii aduci la masa, torni smantana peste dovleceii umpluti.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează