ImprimareEmail

Retete branza - Pasta de branza

Reteta: Pasta de branza

Ingredientele retetei culinare:

=> mai multe feluri de branza ( branza de vaci obligatoriu )

=> smantana

=> ceapa tocata

=> piper

=> unt sau margarina

 

Prepararea retetei culinare:

Cel putin doua feluri de branza sa ai la dispozitie. Nu trebuie sa lipseasca branza de vaci, dar si un sortiment cu o consistenta mai pronuntata. Branza tare se zdrobeste cu furculita si se amesteca bine cu branza de vaci. Pentru a le lega si mai bine, toarna putina smantana. Un pic de ceapa tocata marunt si ceva piper sunt aromele care se potrivesc cel mai bine. 

Notite:
Daca in timp ce gusti descoperi ca pasta nu "aluneca" destul de bine pe gat, acesta e semnul ca nu e indeajuns de grasa. Adauga-i unt sau margarina si problema se va rezolva!

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează