ImprimareEmail

Retete branza - Sufleu de branza de vaci

Reteta: Sufleu de branza de vaci

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g branza

=> 6 oua

=> 100g faina

=> 200ml smantana

=> 150g margarina

=> 300ml lapte

Prepararea retetei culinare:

Razi branza si o amesteci bine cu smantana, galbenusurile si sosul alb format din: faina, margarina si lapte. Se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu margarina si se da la cuptor 30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează