ImprimareEmail

Retete carne - Anghemat de miel

Reteta: Anghemat de miel

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg carne de miel

=> 2 cepe

=> ulei

=> sare

=> lapte

=> faina

=> zeama de lamaie

 

Prepararea retetei culinare:

1/2 kg de carne de miel se taie bucati pe care le spalati si le tamponati cu un prosop foarte curat. Tocati marunt 2 cepe si inabusiti-le in ulei. Adaugati un varf de cutit de sare, apa cat sa acopere
carnea si lasati sa fiarba. Separat, pregatiti un sos alb ca pentru ciulama (din lapte, faina si ulei), il turnati peste bucatile de carne si lasati sa mai fiarba. Adaugati o lingurita de zeama de lamaie sau o felie (din lamaie) subtire cu coaja. Dati vasul la cuptor ca sosul sa scada, dar nu foarte mult.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează