ImprimareEmail

Retete carne - Bame cu carne

Reteta: Bame cu carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carne

=> 500 g bame

=> ulei

=> bors sau otet

=> o lingura bulion sau 4 rosii

=> un paharel de vin

=> sare

á

Prepararea retetei culinare:

Tai carnea in bucati potrivite si le prajesti in ulei, adaugi 2 cani de apa si o fierbi inabusit. Intre timp cureti bamele de codite, le oparesti cu bors sau cu otet indoit cu apa, le clatesti in mai multe ape reci si le lasi sa se scurga bine.
Le pui in cratita in care fierbe carnea numai cand aceasta este bine fiarta.
Adaugi sare dupa gust, bulion sau rosii curatate de coaja si de seminte, tocate marunt. Cand totul este aproape gata, pui vinul si dai mancarea la cuptor cateva minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â