ImprimareEmail

Retete carne - Bitoci

Reteta: Bitoci

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carne vita

=> 150 g unt

=> 2 oua

=> 2 linguri de faina

=> 3 cepe

=> sare

=> piper

=> o cana cu smantana

Prepararea retetei culinare:

Toci carnea (dupa spalare) si o framanti cu 100 g unt. Sarezi si piperezi dupa gust. Formezi chiftele mari pe care le treci prin faina, apoi prin ou si le prajesti in untul incins ramas. Cand sunt aproape gata, torni deasupra lor ceapa taiata pestisori, prajita separat si smantana. Sunt foarte bune calde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează