ImprimareEmail

Retete carne - Boeuf Stroganof

Reteta: Boeuf Stroganof

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de vaca (macra, muschi)

=> 300 g ceapa

=> 1/2 kg ciuperci (facultativ)

=> 1 lingura faina

=> 500 g smantana

=> sare, piper

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Carnea fara pielita se taie bucati cam de forma unui deget, se pune la prajit impreuna cu ceapa, se adauga mereu apa calda pana ce carnea este complet fiarta, iar ceapa topita (pe parcurs se adauga ciupercile daca dorim); se mai pune apa, la sfarsit se desface faina cu smantana si se toarna in preparat. Se serveste pe mijlocul arfuriei, inconjurat de cartofi prajiti.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează