ImprimareEmail

Retete carne - Budinca cu nuci si carne de vita

Reteta: Budinca cu nuci si carne de vita

Ingredientele retetei culinare:

=> 700 g carne de vita tocata

=> 120 g miez de paine

=> 1 pahar lapte

=> 3 cepe

=> 1 lingura de zahar

=> 2 linguri miez de nuca

=> 1 lamaie

=> 2 oua, 80 g unt

=> 2 frunze de dafin

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Amesteci carnea tocata cu miezul de paine, inmuiat in lapte si bine presat, cu cepele taiate pestisori si aurite in ulei. Framanti bine acest amestec, adaugi un ou, piper pisat, sare, sucul de lamaie, zaharul si nucile (1) taiate foarte fin.
Ungi o cratita cu unt, pui tocatura si torni (2) un ou batut ca pentru omleta si amesteci cu 1/2 pahar de lapte.
Infigi in compozitie si foile de dafin si dai cratita in cuptor, timp de 45 minute, la foc mic.

Notite:

PRET: 14 LEI - 4 portii
TIMP: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează