ImprimareEmail

Retete carne - Burta cu fasole si macaroane

Reteta: Burta cu fasole si macaroane

Ingredientele retetei culinare:

=> 50 ml ulei de masline

=> 2 cepe mari

=> 4 catei de usturoi

=> 1 frunza dafin

=> 2 morcovi

=> 150 g bacon

=> 100 g carnati afumati

=> 4 linguri bulion

=> 1/2 kg burta de vita

=> 1 conserva mare fasole alba

=> 250 g macaroane

=> sare

=> piper

á

Prepararea retetei culinare:

Prima data fierbi burta si o tai cubulete mai mari. Calesti ceapa, usturoiul si frunza de dafin impreuna. Cand e gata pui morcovii taiati rondele si lasi 5-6 minute. Nu uita sa amesteci totdeauna, sa nu se arda!
Adaugi si baconul taiat cubulete mici. Dupa 3-4 minute pui carnatii taiati rondele, nu prea groase, si pui bulionul. Cand compozitia a dat in 2-3 clocote, pui burta taiata. Adaugi apa sa nu se arda si pui mai multa, pentru ca adaugi macaroanele care vor fierbe impreuna cu compozitia de burta. Cand macaroanele sunt gata fierte, pui conserva de fasole. Adaugi sare si piper dupa gust. Lasi sa dea in 2-3 clocote.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â