ImprimareEmail

Retete carne - Carnati de porc cu sos de vin

Reteta: Carnati de porc cu sos de vin

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carnati proaspeti de porc

=> 1 pahar cu vin alb

=> 1 bob mic nucsoara

=> 100 g unt

=> Delikat pentru Carnaciori

Prepararea retetei culinare:

In apa clocotita pui pentru 5 minute carnatii la fiert impreuna cu Delikat pentru Carnaciori si atata apa cat sa-i cuprinda, dupa care arunci apa si o inlocuiesti cu vin, adaugi nucsoara, Delikatul pentru Carnaciori si untul. Acoperi cu un capac si mai fierbi la foc mic inca 10 minute. Se servesc calzi alaturi cu cartofi natur (fierti in apa cu sare), presarati cu patrunjel verde tocat fin.

Notite:
PRET: 15 LEI - 2-3 portii
PREGATIRE: 35 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează