ImprimareEmail

Retete carne - Carne cu ciuperci si sos alb

Reteta: Carne cu ciuperci si sos alb

Ingredientele retetei culinare:

=> 4-6 felii de carne batute ca pentru snitel

=> cateva fire de tarhon verde

=> 3 cepe

=> 500 g ciuperci

=> 150 ml ulei

=> 3 linguri smantana

=> sare, piper

=> sucul de la o lamaie

Prepararea retetei culinare:

Toci marunt tarhonul, ceapa, piciorusele ciupercilor si le calesti putin la foc mic, in jumatate din cantitatea de ulei. Intre timp, feliile de carne si palariile ciupercilor taiate felii le asezi intr-o tava, adugi sarea si piperul dupa gust, torni restul de ulei si le pui la cuptor 25 de minute.
Compozitia calita o dai deoparte, o amesteci cu smantana si cu zeama de la 1/2  lamaie. Pe o farfurie
pui cateva linguri de sos, deasupra asezi feliile de carne si 2-3 ciuperci scoase din cuptor. Ornezi cu frunze de tarhon si feliute de lamaie.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează