ImprimareEmail

Retete carne - Carne de miel

Reteta: Carne de miel

Ingredientele retetei culinare:

=> bucati de carne de miel

=> piper macinat

=> boia dulce

=> foi de dafin

=>  2-300 ml otet

=> piper boabe

=> usturoi

=> cimbru

Prepararea retetei culinare:

In primul rand, precizez ca eu parlesc bucatile de miel la flacara aragazului asa cum fac si cu puiul sau gaina. Operatiunea de parlire este obligatorie, ca sa ne asiguram ca nu ramane nici un fir de par din blanita mielului. Dupa aceea, il spal bine in apa rece si presar cu sare fiecare bucata, dupa care il pun intr-un lighean curat.
Peste came pun piper macinat, boia dulce, foi de dafin rupte bucati, 2-300 ml otet, piper boabe, usturoi pisat diluat cu apa mai multa si cimbru. lnvartim carnea sa prinda fiecare bucata condimentele, apoi o lasam pana a doua zi la rece. Daca nu o preparam toata, o scoatem din acel vas si o mai tinem la frigider.
Daca nu, a doua zi o putem baga la cuptor sau pe gratar, este excelenta.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează