ImprimareEmail

Retete carne - Cotlet cu ciuperci si mazare

Reteta: Cotlet cu ciuperci si mazare

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 felii de cotlet

=> 600 g mazare din conserva

=> 200 g ciuperci

=> 1 legatura ceapa verde

=> 1 lingura mustar

=> 1/2 legatura frunze de patrunjel

=> ulei

=> piper, sare

Prepararea retetei culinare:

Cu o zi inainte de preparare, sarezi si piperezi carnea. Amesteci mustarul cu 2 linguri de ulei si ungi feliile de carne, pe care le asezi una peste alta si le tii la rece. A doua zi, intr-o tigaie, in putin ulei, prajesti ceapa verde si ciupercile taiate. Adaugi mazarea, condimentezi cu sare si piper si presari cu patrunjel tocat. Prajesti si cotletele pe ambele parti si le aduci la masa alaturi de ciuperci si mazare.

Notite:
PRET: 28 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 44 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează