ImprimareEmail

Retete carne - Ficatei de pasare cu ciuperci

Reteta: Ficatei de pasare cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg ficatei de pasare

=> 2-300 g ciuperci

=> 1 ceapa

=> 100g kaizer

=> 150ml ulei

=> o cescuta cu vin alb

=> 1 legatura de patrunujel

Prepararea retetei culinare:

Cureti si toci ceapa pe care o pui la prajit in ulei. Adaugi kaizerul taiat marunt si ciupercile taiate. Le lasi timp de 10 minute, sa se caleasca impreuna. In alta tigaie pui putin ulei sa se incalzeasca si adaugi ficatul bine curatat si taiat bucati mai mici. Dupa ce s-a rumenit bine pe toate partile adaugi bucatele de ficatpeste ceapa, torni si vinul si lasi sa fiarba la foc domol pentru 15 minute. La sfarsit presari verdeata.

 

Notite:

Portii: 3-4
Pregatire: 15 minute
Fierbere: 45 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează