ImprimareEmail

Retete carne - Gogosari cu carne

Reteta: Gogosari cu carne

Ingredientele retetei culinare:

=> gogosari

=> umplutura pentru sarmale

=> smantana

=> putin malai

á

Prepararea retetei culinare:

Speli bine gogosarii. Cu un cutit bine ascutit se inteapa cotorul de jur imprejur, se roteste cotorulpana iese din gogosar, cu grija pentru a nu mari prea mult gura gogosarului. Se curata de seminte si apoi se umplu cu umplutura clasica de sarmale la care nu uitati sa adaugati 1 lingura malai. Umplutura trebuie sa fie din carne de porc si vita in parti egale. Carnea se baga in gogosari indesandu-se cat mai bine, prin pliurile gogosarilor pentru a nu ramane goluri. In cratita se pun tije de telina, patrunjel sau marar si apoi se pun gogosarii.

Notite:
Se servesc cu smantana.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â