ImprimareEmail

Retete carne - Iepure cu ananas

Reteta: Iepure cu ananas

Ingredientele retetei culinare:

=> carne de iepure

=>á ulei

=> sare

=> piper

=> mustar

=> 250 g orez

=> 1 cutie compot ananas, taiat bucati

=> 100 g stafide

Prepararea retetei culinare:

Tai carnea in bucati si le prajesti in ulei. Cand sunt bine rumenite, adaugi mustarul, sarea, piperul. Amesteci, acoperi cu capac, lasi sa fiarba 30 minute la foc mic. Adaugi 3 sferturi din bucatile de ananas bine scurse. Fierbi orezul cu apa, sarea si stafidele si, cand e fiert, adaugi restul de bucati de ananas. Pentru a servi, pui orez pe un platou rotund, asezi deasupra bucatile de iepure si servesti cu sos.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â