ImprimareEmail

Retete carne - Mancarica rece de iepure

Reteta: Mancarica rece de iepure

Ingredientele retetei culinare:

=> carne de iepure

=> mirodenii pentru bait

=> 1,5 kg ceapa

=> 300 g masline

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Cu o zi inainte de a pregati carnea de iepure o pui sa se fragezeasca intr-un bait pe care-l faci din: 2 parti otet, o parte vin si o parte apa, in care vei adauga piper boabe, ienibahar etc.
A doua zi scoti carnea si o treci sub un jet de apa rece. Cureti si tai ceapa solzisori si o pui intr-o cratita incapatoare, sa se caleasca. Ai grija, cad nu trebuie sa fie foarte prajita, ci mai mult sa se inabuse. Pui putin cate putin apa pana se inmoaie ceapa si apoi vei pune si carnea ca sa fiarba impreuna. Important! Nu pui apa ca sa acoperi carnea si ceapa. Putina cata putina. Cand este fiarta carnea pui si maslinele, potrivesti de sare si piper si mai lasi putin pe foc. Tragi cratita de pe aragaz, scoti carnea o lasi putin sa se raceasca si apoi inlaturi carnea de pe oase.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează