ImprimareEmail

Retete carne - Miel cu macris

Reteta: Miel cu macris

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de miel

=> 1 kg macris

=> 1 lingura faina

=> 2-3 linguri de untura

=> 2 linguri condiment Biovegetal

=> 2 legaturi ceapa verde (sau 2-3 cepe uscate)

=> 3 linguri bulion

=> 2 linguri tarhon tocat

=> 2-3 felii lamaie

 

Prepararea retetei culinare:

Carnea se spala si se portioneaza, apoi se rumeneste putin in untura, impreuna cu ceapa taiata marunt. Se da la o parte de pe foc si se adauga faina, bulionul, putina apa, condimentele. Se pregateste macrisul: se alege, se spala in mai multe ape, se opareste putin, se scurge apa si se adauga in cratita cu carne. Se acopera cratita si se da la cuptor 30 minute. Cand este aproape gata, se scoate cratita, se adauga tarhonul tocat, feliile de lamaie (stoarse in mancare), se gusta si se mai adauga condiment sau sare dupa gust. Se mai lasa cratita la cuptor 10 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează