ImprimareEmail

Retete carne - Miel la gratar

Reteta: Miel la gratar

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg came miel

=> 1 lingura ulei

=> 1 felie de slanina sau 1 lingura untura

=> sare

á


Prepararea retetei culinare:

De la un miel alegeti carnea de pe pulpe si capul pieptului. Curatati-o de pe oase, taiati-o in bucati de marimea unei fripturi si ungeti-o cu ulei. Incingeti gratarul, ungeti-l cu untura direct sau cu o pana inmuiata in untura topita. Asezati carnea si lasati-o sa se friga frumos pe o parte si pe cealalta. Cand este aproape gata, i se pune sare. Alaturi merg cartofii prajiti.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â