ImprimareEmail

Retete carne - Miel marinat, cu sos de vin rosu

Reteta: Miel marinat, cu sos de vin rosu

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg  carne de miel

=> 1 lamaie

=> 1 legatura ceapa verde

=> 200 g bulion

=> 200 g smantana

=> 1 catel de usturoi

=> 300 ml vin rosu

=> 1 legatura marar

=> tarhon

=> sare

=> piper

=> 100 ml ulei

Prepararea retetei culinare:

Speli foarte bine carnea, o tai in portii, apoi maruntesti ceapa si mararul, pisezi usturoiul, le amesteci cu vinul, uleiul, sare dupa gust si zeama de lamaie. Asezi carnea intr-o tava mai inalta care intra in aragaz, torni marinata peste carne si lasi la rece sa se patrunda pana a doua zi. In ziua urmatoare, opresti jumatate din marinata si dai tava cu carne la cuptor. Amesteci apoi marinata ramasa cu bulionul, smantana si tarhonul tocat, torni acest nou sos peste carne numai cand este bine patrunsa si o mai dai la cuptor pentru cateva minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează