ImprimareEmail

Retete carne - Musaca de pastai

Reteta: Musaca de pastai

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pastai

=> 1/2 kg carne tocata

=> 5 cepe

=> 200 ml ulei

=> 9 oua

=> sare, piper

=> 3 linguri ketchup picant

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi pastaile, le strecori si le lasi la racit. Toci ceapa, o calesti in ulei, adaugi si carnea tocata si o amesteci pana ce isi schimba putin culoarea, apoi o lasi la racit. Dupa ce s-a racit, amesteci compozitia de carne si ceapa cu 4 oua, sare si piper dupa gust. Ungi o tava mai mare cu ulei, asezi un strat de pastai, presari umpic de sare, apoi compozitia de carne si iarasi un strat de pastai, apesi putin cu mana, torni ouale ramase batute cu ketchup. Dai musacaua la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează