ImprimareEmail

Retete carne - Musaca de paste cu carne

Reteta: Musaca de paste cu carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g paste (fundite, macaroane, scoici)

=> 500 g carne tocata

=> 3 cepe

=> 100 ml ulei

=> sare, piper

=> 4 rosii

=> 5 oua

=> 400 ml lapte

=> 2 linguri faina

=> 100 g cascaval

Prepararea retetei culinare:

Fierbi pastele in apa cu sare 10 minute, apoi le pui intr-o strecuratoare, le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti, adaugi rosiile decojite si taiate bucatele si lasi sa scada zeama. Amesteci apoi pastele cu carnea tocata, 3 oua si sosul de rosii, potrivesti de sare si piper si asezi compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Bati ouale ramase cu laptele si faina, torni compozitia in tava, razi cascavalul si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #1 Guest 02-06-2011 17:30
:ooo: :o
Citat